20 jarig jubilaris René Wallenburg

20 jarig jubilaris René Wallenburg

Op 24 maart was René Wallenburg 20 jaar bij de brandweer. Een afvaardiging van het bestuur is bij hem langs gegaan met taart en bloemen.
Ondanks dat hij wist dat het de dag van zijn jubileum was, was hij toch verrast dat we voor zijn deur stonden.

Onder het genot van een bakkie koffie een een stuk taart vertelt René over de afgelopen 20 jaar.
René kreeg in 1998 als laborant bij Solvay de kans om bij de bedrijfsbrandweer te komen. Dit was tevens een opstap om bij de gemeentelijke brandweer zich aan te melden als vrijwilliger.
In 2006 heeft hij de overstap gemaakt om bij de beroepsbrandweer te gaan werken op de afdeling preventie, waar hij nog steeds actief is bij het controleren van gebouwen en evenementen.

Voor de vereniging staat René altijd klaar. Voornamelijk bij het helpen organiseren van evenementen en dan met name zorgen voor lekker eten. Een lekker salade, broodjes hamburger of beenham, noem het maar op of hij weet het op een heerlijke manier te presenteren.

Ook heeft René 6 jaar in het bestuur gezeten, waarvan 5 jaar als secretaris.
En dat was in de tijd dat mailen nog niet normaal was, dus het was regelmatig brieven vouwen, in enveloppe doen en met de fiets in Soest rond brengen.

We danken René voor de 20 jaar dat hij onderdeel wil zijn van deze bijzondere club en hopen nog lang van zijn heerlijke kookkunsten te kunnen genieten bij evenementen.