Boodschappen later bezorgd door aanrijding

Cliënten van een boodschappenbezorgservice hebben donderdagavond langer op hun boodschappen moeten wachten als gevolg van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. Het ongeluk gebeurde op de Birkstraat ter hoogte van De Paardenkamp. Hoewel de schade groot was en beide auto’s door een berger moesten worden opgehaald, kwamen de inzittenden van beide auto’s met de schrik vrij.

Het ongeluk werd veroorzaakt door de bestuurster van de personenauto. Zij had te laat in de gaten dat de vrachtwagen voor haar afremde en botste in volle vaart tegen de achterzijde. Het gevolg was niet alleen veel schade maar ook een spiegelglad wegdek door lekkende olie.

Om meer ongelukken te voorkomen, werd de brandweer ingeschakeld om het weggedeelte schoon te maken. Ondertussen werden de boodschappen uit de beschadigde auto in een andere overgeladen.

Er ontstonden op de Birkstraat in beide richtingen files doordat gedurende de inzet van de brandweer het spitsverkeer over één rijstrook moest worden geleid.

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers