Bingoavond is altijd een topper

Het was weer als vanouds, de bingoavond die een jaarlijkse traditie is geworden en tot de toppers van de activiteiten van de brandweer gerekend mag worden. Onder leiding van bingomasters Martin Onwezen en Lex Kampen werd het een gezellige avond die de meeste bezoekers wel een prijsje opleverde, zo niet bij de bingo dan toch wel bij de loterij.

Sponsors hadden voor een gevarieerde prijzentafel gezorgd en zij werden tussen de tien rondes door genoemd en bedankt, terwijl de vaste brandweerslager Rolf van Dee en zijn vrouw de delen van het varken consument-klaarmaakten.

Hilariteit ontstond er wanneer er sprake was van een valse bingo en meer nog toen degene de prijs won die hij zelf beschikbaar had gesteld….. Die prijs kreeg uiteraard een andere bestemming.

Het liep al tegen twaalven toen de laatste ronde was gespeeld. Het was een geslaagde avond, mede door de vlotte bediening door vrijwilligers en door degenen die de prijzen bij de winnaars bezorgden. Gezien de belangstelling met elk jaar een bomvolle zaal zal de bingoavond ook volgend jaar op de activiteitenkalender staan.

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers