Bijzondere bingoavond

Het was een bijzondere bingoavond bij de brandweer, vrijdagavond. Niet alleen waren alle kaarten uitverkocht, wat voor een volle zaal zorgde, ook kon niet iedereen alle speelrondes meemaken en prijzen winnen, want al na de tweede ronde werden dienstdoende vrijwilligers gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Oude Utrechtseweg. Bovendien was de slager die het varken van slager Edward uit Nijkerk vakkundig uitbeende, collega Rolf van Dee uit Soesterberg, voor het tiende achtereenvolgende jaar in die rol actief.

BINGO -- ~ 11 december 2015 ~ 007

Het was een gezellige avond met niet alleen vleesprijzen voor de bingowinnaars, maar ook talloze prijzen in de loterij en op de toegangsbewijzen. De sponsors hadden voor een overvolle prijzentafel gezorgd. De prijzen varieerden van kaarsen tot een handblusser, van een theepakket tot een Duracel-konijn en van cadeaubonnen tot een snoerloze schroef-boormachine.

BINGO -- ~ 11 december 2015 ~ 005

Bingomasters Martin Onwezen en Lex Kampen zorgden voor een vlot verloop van de speelrondes. Zij werden, evenals gelegenheidsslager Rolf van Dee, na afloop met een fles wijn bedankt door voorzitter Mark van Arkel, zelf de winnaar van de laatste bingoronde….

BINGO -- ~ 11 december 2015 ~ 009

In de pauze werd een beroep gedaan op de deelnemers om donateur te worden of donateurs te werven voor de Vereniging Vrijwillige Brandweer van Soest die het bingo-evenement al jarenlang in aanloop naar de kerst organiseert.