12,5 jarig jubilaris Arco Harmans

Op 18 februari was Arco 12,5 jaar bij de brandweer. Een goeie reden voor een afvaardiging van het bestuur om bij hem langs te gaan met taart en een bos bloemen voor zijn vrouw.

In zijn 2e woonkamer, de blokhut in de achtertuin, waar we heerlijk bij de kachel zaten, hebben we het taartje opgegeten om dit heugelijke feit te vieren. Het bijgebouw is van binnen versiert met zijn andere hobby’s: Jack Daniel’s, Harley Davidson en Land Rover artikelen.
En die hobby’s kan je ook combineren, zoals een fraaie brandblusser met een Jack Daniel’s fles die hij zelf gemaakt heeft, laat blijken.

Arco is begonnen als vrijwilliger in 2005 toen hij in de gehandicaptenzorg werkte. In 2008 is hij gestart als beroeps bij de brandweer en heeft zich opgewerkt tot chauffeur en bevelvoerder (2011). Sleutelfuncties die overdag zeer wenselijk zijn om te vullen. Daarnaast heeft hij voor de vereniging in de Barcommissie en Foto- & Filmcommissie gezeten en is hij een aantal jaar secretaris geweest in het bestuur. We zijn dan ook blij met Arco bij de brandweer en hopen dat hij het nog een paar jaar vol houdt.