Veel belangstelling voor brandweerboek

Veel belangstelling voor brandweerboek

De belangstelling voor het boek Van brandemmer tot waterkanon is groot. Tot die conclusie kwamen ook de brandweerlieden onder aanvoering van Arco Harmans en medewerkers van sponsor Jumbo onder aanvoering van Arnaud van de Graaf toen zij donderdagmorgen op de weekmarkt en vrijdagmorgen bij Jumbo in winkelcentrum Soest-Zuid de bezoekers een gratis exemplaar aanboden.

Mensen die een boek wilden en het inkeken, lieten direct al weten het een heel mooi boek te vinden. Met name de inwoners van Soest zijn heel erg benieuwd naar de verhalen en de geschiedenis van Soest zelf. Er zijn veel boeken over Soest geschreven, dit is een aanvulling daarop. Het is dan ook een soort geschiedenisboek.

Met als blikvangers twee wagens, waaronder het nieuwe uitrukvoertuig, deelden vrijwilligers vrijdag in de Jumbo aan de Zuidpromenade boeken uit. Bezoekers waren verbaasd dat het fraai uitgevoerde boek gratis was. Ze namen het graag mee naar huis.

Het boek is als verzamelplaatsjesalbum uitgegeven. De ontbrekende plaatjes zijn als stickers verkrijgbaar bij boodschappen bij de Jumbo. Ook daar is een gratis boek verkrijgbaar. Op zaterdag 3 juni tijdens de open dag op de kazerne aan de Lange Brinkweg is er een stand waar plaatjes geruild kunnen worden.

Ruilen kan ook door op deze link te klikken

https://m.facebook.com/groups/6142209549206656/

 

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers