Twee lichtgewonden bij kop-staart botsing

Bij een kop-staart botsing met drie auto’s bij de rotonde Dalweg-Koningsweg zijn zaterdagmiddag twee inzittenden licht gewond geraakt. Ze klaagden over duizeligheid en nekpijn. Een ambulancearts heeft hen nagekeken en oordeelde dat een bezoek aan de huisarts volstaat. De drie auto’s raakten licht beschadigd.

Er was vrijwel direct assistentie aanwezig, want de brandweer kwam juist langs na een uitruk. De bemanning verleende de slachtoffers eerste hulp en regelde het verkeer. De Dalweg tussen de Haverweerd en de rotonde was gedurende de afwikkeling van het incident afgesloten, zodat het verkeer een andere route moest nemen.

De brandweer was op de terugweg naar de kazerne na een melding van een opsluiting. In een woning aan het Luytenaarpad had een anderhalf jaar oud kind de knip op de deur gedaan, terwijl de moeder zonder sleutel buiten was. In paniek belde ze de brandweer. Net voordat deze een besluit moest nemen over het forceren van een deur of raam, kwam een zus van de bewoonster met een sleutel aan, zodat er geen schade veroorzaakte hoefde te worden. De peuter was zich van geen kwaad bewust…..

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers